تحلیلگران صنعت نفت ایران از حضور در بیست و هشتمین کنفرانس جهانی گاز که ۲۳ تا ۲۷ ماه مه (۲ تا ۶ خردادماه) به میزبانی کره جنوبی برگزار میشود به دلیل تحریم بازماندند.
تازه ترین همراهی کره جنوبی با سیاستهای اعمال تحریم علیه ایران
تحریم، مانع پذیرش مقالات ایرانی در کنفرانس جهانی گاز شد!
11 ارديبهشت 1401 ساعت 9:52
تحلیلگران صنعت نفت ایران از حضور در بیست و هشتمین کنفرانس جهانی گاز که ۲۳ تا ۲۷ ماه مه (۲ تا ۶ خردادماه) به میزبانی کره جنوبی برگزار میشود به دلیل تحریم بازماندند.
اخبار نفت: تحلیلگران صنعت نفت ایران از حضور در بیست و هشتمین کنفرانس جهانی گاز که ۲۳ تا ۲۷ ماه مه (۲ تا ۶ خردادماه) به میزبانی کره جنوبی برگزار میشود به دلیل تحریم بازماندند؛ سیاستهای ضد ایرانی کره جنوبی در سایه انفعال دیپلماسی همچنان ادامه دارد.
«کمیته سازماندهی ملی کره به من اطلاع داده است که به دلیل محدودیتهای تجاری اعمال شده در سطح بین المللی، نهادهای ایرانی دیگر نمیتوانند در کنفرانس جهانی گاز ۲۰۲۲ شرکت کنند. متأسفانه، این بدان معناست که ما دیگر نمیتوانیم با حضور شما در برنامه کنفرانس خود ادامه دهیم.» این متن ایمیلی است که به نگارندگان مقالات پذیرفته شده ایران برای ارائه در بیست و هشتمین کنفرانس جهانی گاز در حالی که ماه آوریل از نیمه گذشته بود، ارسال شده است. ایمیلی که حاکی از آن بود راهها برای حضور ایرانیان در کنفرانس جهانی گاز به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت گاز جهان به دلیل تحریم بسته است.
کنفرانس جهانی گاز (WGC) هر سه سال یکبار در کشوری که ریاست اتحادیه جهانی آن را بر عهده دارد، برگزار میشود. این کنفرانس نقطه عطف تحقیقات سه ساله اتحادیه جهانی در ارزیابی تمامی بخشهای صنعت گاز طبیعی بهعنوان یک زنجیره ارزش است و از آن بهعنوان مهمترین گردهمایی جهانی متفکران، مدیران، سیاستگذاران، خریداران، فروشندگان و متخصصان این صنعت یاد میشود. سخنگویان و صاحبنظران از داخل و خارج این صنعت در این گردهمایی با ارائه نظرات و پیشنهادات به بررسی مهمترین فرصتها، خطرات، مشکلات، استراتژیهای بازاریابی و اقتصادی، نکات فنی و موضوعات مختلف این صنعت میپردازند.
ایران با ۳۴ تریلیون مترمکعب ذخایر و ظرفیت تولید بیش از یک میلیارد مترمکعب در روز هم اکنون بزرگترین دارنده ذخایر گاز و سومین تولیدکننده گاز جهان است و بیش از هر کشور دیگری استحقاق حضور در این گردهمایی را دارد که متأسفانه به دلیل تحریم و سیاستهای تکراری کره جنوبی علیه ایران و ضعف دستگاه دیپلماسی از حضور در این نشست محروم شده است.کره جنوبی پیش از این و پس از خروج آمریکا از برجام در سال ۲۰۱۸ اقدام به بلوکه کردن پولهای حاصل از فروش نفت ایران در این کشور کرده و از آزادسازی این پولها خودداری کرده است.
🔻با وجود اعتراضها به ایمیل ارسالی از سوی کره جنوبی، تحلیلگران صنعت نفت ایران برای حضور در این همایش هیچ پاسخ شفافی دریافت نکردهاند. متأسفانه ایران در انفعال دیپلماسی در دو وزارتخانه خارجه و نفت فرصت حضور در یکی از بزرگترین رویدادهای گاز را از دست داده است. هرچند تاثیرات تحریم بر اقتصاد و صنعت نفت ایران، گسترده تر از اینهاست اما چنین برخوردی در حمایت از سیاستهای تحریمی علیه جمهوری اسلامی ایران در کنرانسی پژوهشی، علاوه بر آنکه نشاندهنده تاثیرات تحریم است، ضعف دیپلماتیک جمهوری اسلامی را نشان می دهد.
کد مطلب: 44