سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۴
کد مطلب : 2550

امضای قراردادهای مرحله دوم طرح احیای چاه‌های کم بازده نفتی

دومین مرحله از قرارداد احیای چاه‌های نفتی کشور با امضای رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران و نماینده چهار شرکت دانش‌بنیان ایرانی تنفیذ شد.
امضای قراردادهای مرحله دوم طرح احیای چاه‌های کم بازده نفتی
دومین مرحله از قرارداد احیای چاه‌های نفتی کشور با امضای رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران و نماینده چهار شرکت دانش‌بنیان ایرانی تنفیذ شد.
به گزارش خبرنگار شانا، محمداسماعیل کفایتی صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اسفندماه) در حاشیه آیین امضای چهار قرارداد احیای چاه‌های نفت کشور با بیان اینکه تعدد شرکت‌های متقاضی داخلی برای احیای چاه‌های نفت، روند بررسی این شرکت‌ها رو طولانی می‌کند، گفت: بر اساس قراردادهایی که امروز امضا شد، قرار است فناوری‌های نو و خوبی برای احیای چاه‌های نفت به‌کار رود که حتی قابلیت استفاده از آنها در چاه‌های در حال تولید کنونی به‌منظور افزایش تولید نیز وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه بلافاصله پس از تنفیذ قراردادهای احیای چاه‌های نفت باید کارهای پژوهشی و عملیاتی روی چاه‌های مرده و کم‌فشار آغاز شود، افزود: هر چاهی که زودتر به تولید اقتصادی برسد شرکت مجری دانش‌بنیان نیز زودتر منتفع خواهد شد.
رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت اظهار کرد: امسال همکاری خیلی خوبی میان پارک فناوری صنعت نفت و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت نفت شکل گرفت. پروژه احیای چاه‌های نفت فرصتی استثنایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای کار روی چاه‌های نفت ایران برای نخستین‌ بار ایجاد کرده است.
کفایتی در ادامه با تأکید بر اینکه امیدواریم با هزینه‌ای کم بتوانیم تولید نفت از چاه‌های مرده صنعت نفت کشور را افزایش دهیم، گفت: با توجه به وجود بیش از ۷۰۰ حلقه چاه کم‌بازده نفت در کشور در صورت استفاده از روش‌های ازدیاد برداشت می‌توان تولید نفت از این چاه‌ها را به سالانه ۸۰ میلیون بشکه افزایش داد تا خونی تازه در رگ‌های دانش‌بنیان صنعت نفت جریان یابد.
بر اساس این گزارش، امروز شرکت توسعه فناوری‌های همیار مهندسی با فناوری گس پرکینگ، شرکت پترو اطلس زاگرس با فناوری استفاده از سیال کامپوزیتی، شرکت زیمل توسعه پارسیان کیش با فناوری استفاده از تزریق ژل پلیمری و شرکت هیربد نیرو با استفاده از فناوری‌های تزریق ژل پلیمری قراردادهای جداگانه‌ای را با شرکت ملی نفت برای احیای چاه‌های پلنگان یک، پارسی ۳۲، مارون ۱۵۹، مارون ۱۹۱، درود ۱۳۰ و درود E2p5 با دستمزدهای مختلف امضا کردند تا در آینده‌ای نزدیک مشکل کاهش فشار تحتانی و افزایش تولید آب در این چاه‌ها را بر طرف کنند.
https://akhbarenaft.com/vdcd.k0x2yt0kza26y.html
نام شما
آدرس ايميل شما